Cursurile de engleză din București, o abordare diferită față de lecțiile de la școală

cursuri engleza Bucuresti

Limba engleza este predata de la cele mai fragede varste, unii parinti optand pentru programa de cursuri de engleza in Bucuresti pentru a-si ajuta copiii sa invete cea mai utilizata limba internationala inainte de a merge la scoala. Invatarea limbii engleze de timpuriu aduce numeroase avantaje pe termen lung, precum accentul nativ, fluenta in exprimare si baza solida de cunostinte. Cursurile destinate prescolarilor, sustinute de profesionisti in domeniu, ajuta copiii de 4, 5 si 6 ani sa cladeasca un fundament puternic pentru viitorul lor.

Sistemul de invatamant asa-zis „scolastic” este depasit si nu mai face fata cerintelor actuale. Copiii trebuie pregatiti intr-o maniera care sa le starneasca curiozitatea, sa le incurajeze creativitatea si sa le imbunatateasca abilitatile necesare pentru a avea incredere in fortele proprii. De multe ori, unii elevi se inchid ca intr-o carapace atunci cand rezultatele le sunt comparate cu cele ale colegilor si sunt etichetati superficial, uitandu-se faptul ca fiecare copil are propriul ritm de asimilare si invatare.

Metodologie moderna si interactiva

Cu atat mai mult, in colectivele mari, profesorii nu mai au posibilitatea de a acorda atentia necesara fiecarui elev in parte, timpul de predare fiind scurt, iar materia stufoasa. Limbile straine implica foarte mult exercitiu practic, la care trebuie sa aiba acces fiecare elev, insa intr-o clasa cu 30 de copii acest obiectiv este dificil de indeplinit. Aici intervine perfect metodologia unor cursuri engleza Bucuresti, care completeaza armonios piesele lipsa din puzzle. Grupele de maximum 8 – 10 cursanti asigura un echilibru optim intre dinamism si invatarea eficienta, fiecare participant fiind implicat activ la orele de curs.

Cum se poate invata mai rapid o limba straina, daca nu prin intermediul unui mediu ce se apropie cat mai mult de cel autentic, intalnit in viata de zi cu zi? Pentru a realiza conditiile unui cadru realistic, profesorii le vorbesc copiilor doar in engleza, astfel incat ei sa asimileze expresii utile de limba si sa le poata folosi la randul lor. Copiii se vor familiariza cu limba engleza intr-un mod natural si placut, avand la dispozitie tehnologii moderne, precum tabla interactiva, pentru a crea lectii cat mai dinamice si vesele.

Incurajarea copiilor sa gandeasca creativ si logic reprezinta unul dintre punctele pe care se pune un accent deosebit. Astfel, activitatile interactive, resursele online, dialogurile ce plaseaza copiii in situatii reale de viata, jocurile specifice varstei, jetoanele tematice, poeziile si cantecele cu miscare, dialogurile ghidate, povestioarele pe baza imaginilor, jocurile de rol si filmuletele tematice sunt doar cateva dintre instrumentele care contribuie la succesul unor cursuri de engleza in Bucuresti.

cursuri engleza Bucuresti

Cariera de succes se pregateste inca din timpul scolii

Nici grupele de varsta mai mari nu sunt neglijate. Grupele dedicate adolescentilor din clasele 9 – 12 se axeaza pe cursuri interactive, gandite pentru a facilita obtinerea celor mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE / CAE, IELTS sau Bacalaureat. Programa de cursuri de engleza in Bucuresti pentru adolescenti este conceputa pentru a le dezvolta vocabularul, structurile gramaticale si cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze, precum: vorbire, ascultare, citire si scriere.

Pe langa aprofundarea si dezvoltarea cunostintelor dobandite in scoala, aceste cursuri ii vor pregati si pentru o cariera profesionala care sa le aduca satisfactii. Cei care urmaresc obtinerea unei burse de studiu la una dintre universitatile de prestigiu din strainatate sau doresc sa lucreze intr-o companie multinationala, in industria IT sau telecomunicatii, vor fi sustinuti puternic de abilitatile dobandite in cadrul acestor cursuri.

Fa-i un cadou special copilului tau si investeste in niste cursuri engleza Bucuresti pentru a-i asigura un viitor cu numeroase oportunitati.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.