Cum a devenit o coțofană membrul unei familii

Cea mai frumoasă prietenie Foto: Instagram

După ce a fost salvată pe când avea doar trei săptămâni, o coțofană a devenit un membru cu drepturi depline într-o familie din Newport, Australia.

Familia Bloom a fost surprinsă în anul 2013 de apariția lui Penguin, iar Noah este băiatul mijlociu al familiei și cel care a salvat-o și a îngrijit-o până când s-a făcut bine. După ce s-a însănătoșit, Penguin a fost lăsată liberă, dar s-a atașat de familia Bloom și a început să se joace cu părinții și cu cei trei băieți, Ruben, Noah și Oli.

De când a fost salvată, micuța coțofană a împrumutat din obiceiurile oamenilor și adoră să stea pe pat lângă cei care o îngrijesc, dar și să facă diverse activități cu familia Bloom.

Penguin a devenit dintr-un vizitator regulat un adevărat membru al familiei, iar fiecare zi este o aventură. După ce îi salută dimineața pe toți când pleacă la școală și la serviciu, coțofana îi așteaptă să se întoarcă și se bucură foarte mult când îi vede, exact ca un câine fericit când își vede stăpânii.

„Se uită la TV cu noi, zboară în patul nostru dimineața și adoră să fie mângâiată. E ca un câine care dă din coadă. Stă acolo în copac și bate din aripi de bucurie”, a declarat tatăl lui Noah pentru ABC News.

Recomandarea editorilor GreatNews:

TEST. Joc plăcut de limba română, pentru întreaga familie

Aventurile unei veverițe, prin obiectivul unui fotograf

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.