Aventurile unei veverițe, prin obiectivul unui fotograf

O veveriță face senzație în curtea unui fotograf, iar acesta nu ratează nicio șansă să o surprindă în cele mai neașteptate ipostaze.

Geert Weggen petrece mult timp în studioul pe care l-a construit lângă casă și pe care l-a lăsat întredeschis, pentru ca animalele să vină fără teamă pentru a le fotografia mai bine.

Fotograful folosește alimente și diverse alte obiecte pentru a atrage fluturi, păsări și animale mici, iar o veveriță este vedeta fotografiilor sale. Aceasta a fost surprinsă în multe zile în timp ce a venit pentru a mânca sau pentru a bea apă, iar Geert a reușit să o fotografieze în timp ce se joacă lângă casa lui.

Micul mamifer nu pare deranjat de lucrurile neobișnuite pe care le găsește în curte și le atinge cu mult interes, iar fotografiile sunt adorabile.

Recomandările editorilor GreatNews:

Descinderi la un cuib de barză, operațiunea de la Schitu Golești

Reacția emoționantă a unui cățel care își revede stăpânul după doi ani

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.