Cum arată casa Simonei Halep. Vila sportivei a costat 600.000 de euro

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep a depășit pragul de 27 de milioane de dolari câștigați doar din tenis în întreaga sa carieră. Iar, pe lângă unele investiții în afaceri, sportiva din România care ocupă primul loc în clasamentul WTA a investit și în câteva proprietăți personale.

Una dintre acestea este vila pe care și-a ridicat-o pe strada Chiliei din Constanța. Lucrările la casă au început în anul 2015 și au fost finalizate doi ani mai târziu, în 2017. Acum, Simona stă în această casă în perioadele în care se află în România.

Mai jos sunt imagini din etapele de construcție a casei, dar și imagini cu casa așa cum arată ea acum, după finalizarea lucrărilor:

Simona este și proprietara unei cafenele în Constanța. Localul este ușor de recunoscut, deoarece poartă chiar numele campioanei din 2018 de la Roland Garros.

Simona are și un hotel în Poiana Brașov, Drachenhaus. Acesta are 24 de camere și apartamente. Turiștii care se cazează la hotel se pot bucura de superba vedere spre masivul Postăvaru și munții Piatra Craiului. Simona ar fi plătit două milioane de euro pentru unitata de cazare din Poiană, dar în ”pachet” a intrat și un hotel aflat chiar în Brașov, informează Libertatea.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.