Clinică din Timișoara, renovată cu ajutorul medicilor

spital
Foto: Jacob Windham via Wikimedia Commons

Medicii din vestul ţării s-au mobilizat şi au strâns bani pentru a renova o secţie a Spitalului Judeţean din Timişoara. Ei au strâns din donaţii aproximativ 70.000 de euro. Acum, trei din cele nouă saloane ale Clinicii de Chirurgie Vasculară au fost modernizate.

Cele trei saloane au fost zugrăvite, au fost schimbate ușile, s-au montat sisteme de alarmă, lumină individuală la pat, iar instalația electrică a fost complet refăcută.

Dacă până acum o lună, în secţie existau doar două băi, atât pentru pacienţii internaţi, cât şi pentru rudele acestora, acum fiecare salon are câte o baie. Vechile băi nu erau adaptate pentru persoanele cu dizabilități, însă cele nou amenajate sunt dotate cu accesorii pentru persoanele cu nevoi speciale și au sistem de alarmă în interior, relatează digi24.com.

Până acum, în clinică au fost investiți aproximativ 70.000 de euro, iar pentru modernizarea celorlalte șase saloane mai este nevoie de circa 90.000 de euro.  

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.