Chemarea baronilor: „Ponta să se întoarcă imediat la post!”

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Liderii PSD îi cer lui Victor Ponta să se întoarcă în țară cât mai repede. Marian Oprișan, șeful PSD Vrancea, a spus că Ponta trebuie să se întoarcă „la post” imediat, pentru că „lucrurile în Guvern și în partid nu merg bine”.

„Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a declarat Oprișan, la Realitatea TV. Oprișan l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că este asemenea lui Traian Băsescu și că nu și-a dorit o coabitare, ci să dețină toată puterea.

Un alt lider PSD care i-a cerut lui Ponta să se întoarcă este și Liviu Dragnea. „Eu i-am spus prietenește, ca un vechi și bun prieten de-al lui, să caute o soluție să facă recuperarea în țară pentru că este premier, este premierul acestei țări și trebuie să vină și să își exercite atributul puterii executive în România. Sper să găsească o soluție medicală, o soluție tehnică medicală prin care să poată să facă recuperarea în țară”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Digi 24.

Dragnea a mai spus că revenirea imediată a lui Ponta în țară este necesară pentru „stabilitatea economică a României și pentru stabilitatea politică”. „Orice zi în plus nu e avantajoasă nici pentru el, nici pentru noi ca partid, nici pentru Guvern”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus și că coaliția de guvernare nu se va rupe chiar dacă UNPR și-a anunțat intenția de a-l vota pe Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe.

„Din punctul meu de vedere nu. Se inventează un nou tip de coaliție. Suntem la putere împreună, dar votăm fiecare cum vrea”, a mai adăugat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.