Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG

Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG
Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG

Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG. Doar pentru că sunt resigilate, nu înseamnă că produsele de mai jos au defecte sau alte probleme. Pur și simplu, sunt mai ieftine.

Astăzi, site-ul emag.ro propune o sumedenie de produse resigilate cu reduceri considerabile de preț. Noi am realizat o selecție, însă, dacă doriți, le puteți găsi pe toate printr-un simplu click AICI.

Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG

Combina frigorifică Samsung de 310 litri are o reducere de preț extraordinară. Modelul resigilat costă cu 800 de lei mai puțin decât cel original.

Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 vine la pachet cu funcții excelente, precum raftul cu glisare ușoară și compartimentul cu deschidere completă.

Acest model este foarte economicos cu energia, are o garanție de 10 ani și este extrem de silențios.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Dacă doriți să faceți economii importante când vă cumpărați un telefon mobil, alegeți Allview X2 Soul.

Are componente hardware foarte puternice, iar grosimea telefonului este de doar 5,55 milimetri. Un smartphone elegant și cu un preț redus considerabil nu trebuie ratat.

Îl puteți achiziționa de AICI.

Cele mai mari reduceri la produse resigilate de la eMAG

Ce ați zice de un laptop mai ieftin cu 22 la sută? Modelul resigilat HP ProBook, cu procesor AMD Quad Core care rulează la 1.90 GHZ și o memorie de 4GB vă stă la dispoziție.

Este un computer durabil, ușor și subțire, realizat dintr-un aliaj compus din aluminiu și fibră de sticlă. Este testat pentru medii severe de lucru, fiind dotat și cu porturi USB 3.0.

Îl găsiți AICI.

Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint deține simbolul Ecotech, care identifică aparatele ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică.

Această mașină de spălat rufe resigilată este extrem de atentă cu hainele și nu freacă fibrele, chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Este foarte silențioasă și ideală pentru îndepărtarea petelor.

Puteți profita de această super-ofertă AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: