Locuri de muncă pentru șoferii români în străinătate. Cele mai bune oferte

Locuri de muncă in strainatate pentru soferii romani in strainatate (Wikimedia Commons)
Foto: Wikimedia Commons

Locuri de muncă pentru șoferii români în străinătate. Aveți categoriile C și E la permisul de conducere și vreți să câștigați cel puțin o mie de euro pe lună? Aplicați pentru unul din numeroasele posturi de șofer de TIR în Uniunea Europeană!

Dacă doriți să circulați în străinătate și nu aveți experiență pe TIR, atunci o companie din Timișoara este cea mai bună șansă.

Firma are deja 600 de angajați. Ca să fiți printre ei trebuie să aveți permis de conducere categoria C+E și atestat profesional pentru transport marfă.

Programul este de cel puțin opt săptămâni lucrate cu cel mult două săptămâni de odihnă.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Compania olandeză De Rooy angajează șoferi profesioniști români pentru curse europene. Programul este de patru săptămâni muncite și una gratis.

Angajatorul oferă transport cu avionul, training profesional pentru șoferi, în Olanda, și salariu ce pornește de la aproximativ 1500 de euro net, cu posibilitate de creștere, după perioada de training și îndrumare.

Vă puteți înscrie AICI.

Italienii au și ei nevoie de un șofer profesionist. Este necesară experiența, de cel puțin cinci ani, pe autostrăzile Europei, dar mai ales ale Italiei.

Categoriile C și E ale permisului de conducere sunt obligatorii, la fel și cunoștințele de limba italiană și avizul medical și psihologic.

Vă puteți depune CV-urile AICI.

Belgienii de la Groep H.Essers vor zece șoferi purtători de permis de conducere C și E, atestat profesional și card digital pentru tahograf.

Experiența este necesară, iar abilitățile de comunicare în limbi ca engleza, germana, franceza sau italiana constituie un avantaj.

Angajatorul oferă locuri de muncă pentru șoferi atât în Comunitatea Europeană, cât și în Europa de Sud-Est, unde programul este mai lejer.

Vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariul
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică