Cele mai frumoase fotografii ale unui cuplu, dintr-o lună de miere care nu se mai termină

Fotografii în jurul lumii Foto: Instagram


Un fotograf profesionist a întâlnit-o pe femeia vieții lui și de atunci călătorește cu ea în lumea întreagă, unde realizează instantanee care taie respirația.

Samuel și Hildegunn Taipale s-au întâlnit la o nuntă în Hawaii, au mers într-o vacanță în Paris și s-au căsătorit în Normandia. De când sunt împreună, cei doi călătoresc în toată lumea și au ocazia să vadă peisaje extraordinare datorită slujbei lui Samuel. De multe ori, ei obișnuiesc să doarmă în aer liber sau în cort, iar răsăritul îi surprinde în mijlocul naturii.

Samuel și Hildegunn postează pe Instagram fostografiile, iar peste 100000 de oameni le admiră curajul de a călători și peisajele pe care au ocazia să le vadă în fiecare zi, într-o lună de miere care pare să nu se mai termine.

O pacientă paralizată i-a făcut cea mai frumoasă surpriză asistentei sale
Minciuna unei bloggerițe a ieșit la iveală. Ea a păcălit sute de persoane cu afecțiunea ei
George, motanul care uimește lumea întreagă cu abilitățile sale

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.