O pacientă paralizată i-a făcut cea mai frumoasă surpriză asistentei sale

Surpriza pacientei Foto: Captură Youtube

O tânără care a paralizat de la talie în jos și-a uimit cadrele medicale după ce și-a revenit complet, atunci când nimeni nu îi mai dădea vreo șansă.

Bailey Murrill a paralizat în urmă cu câteva săptămâni și i-a îngrijorat pe cei dragi, dar și pe cei care au avut grijă de ea în spital. Medicii nu aveau niciun răspuns pentru părinții lui Bailey, așa că nu au putut decât să se roage pentru un miracol.

După 11 zile în care a fost îngrijită de către mai multe asistente, tânăra a reușit să se ridice din scaunul cu rotile și să îi uimească pe toți din spital, mai ales pe una dintre asistentele care au sperat la o minune.

Într-un filmuleț publicat pe internet, se observă cum pacienta se ridică brusc în picioare sub ochii uimiți ai asistentei, care începe să țipe de bucurie și să îi mulțumească lui Dumnezeu:

„Oh Dumnezeule, mulțumesc. Iisuse, mulțumesc!”, a exclamat femeia care a luat-o pe Bailey în brațe. Tânăra s-a apropiat de ea în scaunul cu rotile și s-a ridicat pentru a-i face cea mai mare surpriză celei care a îngrijit-o timp de 11 zile.

Filmulețul a strâns peste trei milioane de vizualizări în doar cinci zile și o mulțime de comentarii în care asistenta este felicitată pentru bucuria pe care a împărtășit-o cu cea de care a avut grijjă ca să se facă bine.

Recomandările editorilor GreatNews:

Pe urmele lui Iohannis. Cât costă o excursie pe Drumul Președintelui
Minciuna unei bloggerițe a ieșit la iveală. Ea a păcălit sute de persoane cu afecțiunea ei
George, motanul care uimește lumea întreagă cu abilitățile sale

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.