Cele mai bune oferte la covoare din această toamnă

Cele mai bune oferte la covoare
Cele mai bune oferte la covoare

Dacă doriți să vă redecorați locuința, puteți începe cu un covor nou. În acest articol găsiți cele mai avantajoase oferte la covoare de pe piață.

Noi am realizat o selecție a celor mai bune afaceri pe care le puteți face în acest moment, iar reducerile pe care vi le propunem sunt extraordinare, fiind chiar și de 80 la sută din prețul original.

Pentru a accesa direct lista cu toate produsele care beneficiază de discount e nevoie doar de un click AICI.

Ce ați zice de un covor din bambus. Extrem de populare în Asia, aceste covoare din material natural, foarte lejer și relaxant, sunt ideale pentru bucătărie și hol.

Mai mult, dacă optați pentru o atmosferă aerisită, covorul din bambus, care are un preț extrem de mic față de concurență, este excelent și pentru living.

Îl puteți cumpăra, cu o reducere de preț de 80 la sută, de AICI.

Dacă doriți o atmosferă colorată în camera copiilor, atunci covorul Decorino este exact ceea ce vă trebuie.

Realizat din polipropilenă, un material moale și blând cu pielea, și cu o grosime de 7 milimetri, acest covor este ideal pentru copii, atât pentru primii pași, cât mai ales pentru joacă.

Îl puteți achiziționa, cu un discount de 77%, de AICI.

Pentru cei care preferă covoarele tradiționale, cu motive turcești, există covorul Mamluk. Are elemente decorative clasice și elegante, fiind realizat cu multă grijă pentru detalii.

Este potrivit pentru sufragerii sau camere de zi.

Îl găsiți, cu o reducere consistentă de preț, AICI.

Un covor rezistent și foarte plăcut la atingere este cel produs de compania Decorino.

Covorul cu fir lung din poliester este excelent pentru un living unde există și o consolă de jocuri video, fiind extrem de comod.

Îl puteți cumpăra de AICI.

În final, vă recomandăm covorul Carnival, de culoare Bordeaux, care se potrivește perfect unui living modern.

Are o textură moale și pufoasă, care va încălzi atmosfera camerei. Este gros și călduros, fiind excelent pentru orice fel de ambianță.

Îl puteți achiziționa de AICI.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.