Cele mai bune glume despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea

cele mai bune glume despre tentativa de asasinare a lui liviu dragnea
Foto: kmkz.ro / Utopia Balcanică / Facebook

Cele mai bune glume despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea. Invitat într-o emisiune la Antena 3, Liviu Dragnea a declarat marți, 21 august, că anul trecut a fost ținta unei tentative de asasinat.

„Am avut o tentativă [de asasinare-n.r] anul trecut. Au venit 4 străini, au stat la Athenee Palace, au stat 3 săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea”, a declarat Dragnea.

Potrivit liderului social-democrat, cei 4 asasini au fost plătiți de „un om foarte celebru în lume”.

Întrebat dacă este vorba de miliardarul George Soros, Dragnea a răspuns: „eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta”.

Liviu Dragnea a mai spus că știe că tentativa de asasinare la adresa lui „s-a cercetat”, însă nu știe ce s-a întâmplat mai departe.

Poate că Liviu Dragnea i-a convins pe telespectatorii Antena 3 de veridicitatea tentativei de asasinat, însă mediul online nu a părut impresionat, iar glumele pe seama asasinării lui Liviu Dragnea au început să curgă pe rețelele de socializare încă de aseară.

Iată câteva dintre cele mai bune glume despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea apărute pe internet:

1.

Patru asasini la Palas s-au cazat,
Unul a fost gazat, doar trei au mai rămas.

Trei asasini, la Dragnea au venit,
Dăncila le-a vorbit, unul a murit.

Doi asasini vânau un condamnat penal,
Le-a arătat Șerban poze cu sex anal.

Un asasin citit-a Miorița,
Și-a tras un glonț în cap la faza cu oița.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Letopiseț:

Eri, la ceasul vecerniei, tot norodul au aflat cum ierea să piară de moarte crâncenă Dracnea, căci tâlnindu-se la umblătoare cu Lisandra Stoichescu i-au đis acesteia cumcă un om cu mare faimă i-au pus gând rău și au tocmit, în leatul carele au trecut, patru ucigași. Aceștia đice Dracnea că au călătorit den țeari străine și au mas la hanul de-i đice Polata Atenei, ci n-au avut destulă pricepere în a-l dovedi, căci Dracnea iaște meșter în a se feri de plumbi, de pușcărie și de blesteme mai dihai ca Ion Măclean cel anevoie de ucis.

Ci mă tem că iaște veaste mincinoasă, iară ucigașii n-au fost meșteri ci proști, că dupre chipul în carele au încurcat Dăncilă Priștina cu Podgorița, iaște cu putință că au încurcat și aceștia Licsăndriia cu Caracalul și apoi Caracalul cu Caracasul, și călătorind în țeara Venețuelei văzut-au om cu musteață în jilț domnesc și au crezut aceștia că-i Dracnea; și au pus praf de pușcă pre o pasere ca să-l dea morții dar n-au izbutit.

Ci au mai eșit voroava prin norod cumcă drumeții den Țeara Sfântă pre carii i-au scos cu de-a sila potera den rădvan întocmai ucigașii năimiți iereau, măcar că rămăseseră numai trei – ci unul vrea să đică cumcă iaște slobod, întru spaima Dracnei.

Ce a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3

Despre evenimentele din 10 august, când mii de oameni au avut de suferit după intervenția brutală a jandarmilor în Piața Victoriei, Dragnea a spus că a văzut doar ”o tentativă de lovitură de stat eșuată”, continuându-și războiul cu președintele Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de ”comportament iresponsabil” și de ”incitare la violență”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.