Cele mai bizare scuze pentru a lipsi de la serviciu. Cazuri reale

Birou (Wikimedia Commons)
Birou (Wikimedia Commons)

Câteodată e mai bine să recunoști adevărul în fața șefului, decât să inventezi scuze pentru a-ți acoperi absența de la locul de muncă.

În acest articol, publicat de BBC, găsiți câteva dintre cele mai jenante și ghinioniste motive pentru a lipsi de la serviciu.

”Îmi pare rău că am ratat întâlnirea noastră. Am fost la Urgențe, după ce mi-am capsat din greșeală mâna. Am păstrat capsa pe care mi-au scos-o din corp ca suvenir”, a povestit Brandon Lee, un antreprenor britanic.

”Îmi pare rău, dar a trebuit să anulez conferința deoarece mi s-a rupt apa”, a povestit Mira Zaslove, care, în ciuda faptului că i se apropia sorocul, a crezut că poate purta o discuție de afaceri. ”Șeful meu a aflat, astfel, înaintea soțului, a doctorului sau a mamei mele că am intrat în travaliu”, a adăugat ea.

Kate Scott a rămas captivă în ghena de pe casa scării. ”Am încercat să ies de acolo, dar în cele din urmă mi-am sunat șeful și i-am spus că stau lângă o cutie cu gunoaie, fix ca un raton”, și-a amintit ea, adăugând că a fost eliberată de o prietenă care i-a deschis ușa râzând fără oprire.

Dar voi? Voi ce scuze bizare ați folosit pentru a lipsi de la serviciu?

Recomandările editorilor GreatNews:

Lecția dată de cel mai sărac președinte din lume în plină criză a refugiaților
Universitățile din România care sunt gata să primească refugiați. Li se oferă cazare și masă
Fotografiile emoționante care i-au adus o avere unui refugiat sirian
Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 900 de lei mai mici
Locuri de muncă la Orange, Vodafone, Telekom, RCS&RDS. Lista joburilor scoase la concurs