Locuri de muncă la Orange, Vodafone, Telekom, RCS&RDS. Lista joburilor scoase la concurs

Foto: economica.net

Cele mai mari companii din domeniul comunicaţiilor scot la concurs zeci de joburi, în această perioadă. Se caută angajaţi din toate oraşele ţării.

Telekom propune 14 joburi, în Bucureşti, Bistriţa, Baia Mare, Zalău, Constanţa, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Călăraşi, Feteşti, Slobozia, Urziceni. De asemenea, sunt scoase la concurs 10 posturi de consultanţi pentru vânzări directe, la care pot aplica persoane din toată ţară, indiferent de oraş sau comună. Toate joburile de la Telekom sunt prezentate AICI.

Vodafone scoate la concurs 16 joburi, cei mai căutaţi fiind programatorii experimentaţi, cei cu cunoştinţe în domeniul asistenţei clienţilor şi managerii. Toate joburile de la Vodafone sunt prezentate AICI.

Orange scoate la concurs 10 joburi, cele mai multe în Bucureşti, dar există şi oferte de muncă pentru cei din Sibiu, Piteşti, Iaşi, Oradea, Constanţa, Piatra Neamţ sau Zalău. Se caută în special personal pentru vânzări, dar şi angajați pentru departamentul logistic. Toate joburile de la Orange sunt prezentate AICI.

Cei de la RCS&RDS oferă 11 joburi, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Craiova, Iaşi, Arad, Baia Mare, Bistriţa, Giurgiu, Ploieşti, Satu Mare, Zalău, Reşiţa, Deva, Sibiu, Brăila, Târgovişte, Galaţi, Câmpulung Muscel. Toate joburile de la RCS&RDS sunt prezentate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă nu ai găsit locul de muncă pe care ți-l dorești, citește și aceste articole:


Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro
Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist
Joburi în străinătate pentru cupluri. Salarii și de peste 1800 de euro
Cel mai mare magazin online din România face angajări! Locuri de muncă disponibile, pe oraşe
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru vestul Europei