Cel mai original aprozar din România: alegi, cântărești și plătești cât crezi că merită

FOTO: Știrile PRO TV
FOTO: Știrile PRO TV

Erwin Albu, un brașovean din Codlea, în vârstă de 35 de ani, a fost impresionat de „howlala”, o modalitate nemțească prin care oamenii își aleg, își cântăresc singuri ce vor să cumpere și lasă bani cât cred că merită.

Așa a apărut la poarta sa, la fel ca în unele sate din Germania, „Autoservirea pentru oameni cinstiți”. Clienții săi sunt invitați să-și aleagă fructele, legumele, ouăle și alte produse și să pună banii într-o cutie. Pe niciunul dintre aceste produse nu există prețuri.

Până acum, Erwin spune că soluția sa se bucură de succes, iar oamenii care au venit la aprozarul său din fața porții chiar sunt cinstiți.

„Am fost deosebit de mișcat când aseară o mamă mi-a scris pe Facebook următorul mesaj: băiatul meu a luat un borcan cu miere crezând că e gratuit. Eu vreau să vă dau banii pe el, dar nu știu cât costă, îmi cer mii de scuze”, le-a povestit Erwin Albu, jurnaliștilor de la Știrile Pro TV.

Tânărul fermier a spus că le-a împrumutat unor clienți inclusiv bicicleta sa pentru ca aceștia să-și ducă mai ușor cumpărăturile acasă. Și-a lăsat marfa la poartă și peste noapte, iar dimineața a găsit în cutie 18 lei. Până acum, spune că nu a furat nimeni din produsele aprozarului său cu autoservire.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: