Cel mai mare număr de decese COVID din ultimele 2 luni

pacient covid spital
Pacient internat la terapie intensivă. Foto: Governo do Estado de São Paulo / Wikipedia

Autoritățile au raportat marți, 8 februarie, 193 de decese. Acesta este cel mai mare număr de decese raportat în ultimele două luni.

Ultima dată, un număr mai mare de decese a fost raportat în data de 3 decembrie. Atunci, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 206 decese, dintre care 23 anterioare intervalului de 24 de ore luat în calcul, potrivit graphs.ro.

Astăzi, autoritățile au raportat 193 de decese, dintre care 9 anterioare intervalului de referință.

De asemenea, au fost înregistrate 36.269 de noi cazuri de coronavirus.

În ultima săptămână, România pare să fi intrat pe un platou în ceea ce privește numărul de cazuri noi de COVID. Cel mai mare număr a fost raportat marțea trecută, 1 februarie: 40.018 cazuri de COVID.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.