Cel mai distractiv mod de a-i învăța pe cei mici alfabetul

Cel mai distractiv mod de a-i învăța pe cei mici alfabetul


Primii ani de viață sunt decisivi pentru fiecare copil, deoarece atunci este momentul în care acesta descoperă lucrurile care îl înconjoară, învață să citească, să scrie și să devină independent.

Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său, iar un mod interactiv de învățare poate fi cea mai bună soluție pentru ca cel mic să asimileze foarte repede cunoștințele.

Kyson Dana este web desinger și a devenit tată în vara anului 2014. Atunci, el a decis că este timpul ca viața sa să se schimbe fundamental, iar cel mic să fie preocuparea sa principală și să îl ajute să învețe lucrurile altfel decât o fac ceilalți copii.

El a început să deseneze câte un animal pentru fiecare literă pe care copilul său va trebui să o învețe pe viitor.

Pentru că este dezamăgit de cărțile ilustrate în care este prezentat alfabetul, Kyson Dana a creat adevărate opere de artă, iar atunci când va fi momentul, cu siguranță că va fi o mare bucurie pentru copilul său să învețe literele atunci când se uită la desenele tatălui său, dar va învăța astfel și numele animalelor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai importantă încăpere a Cetății Făgărașului se redeschide după 50 de ani
Un bucureștean a înființat o moară cu pietre care face făină ecologică
Legea falimentului personal, promulgată de Klaus Iohannis
Lavanda, cultura care aduce venituri de până la 5.000 de euro la hectar
Câți bani ies din creșterea șofranului, cel mai scump condiment din lume

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.