Cel mai bun rezumat al unui meci de fotbal – VIDEO

Doncaster Rovers este o echipă din liga a treia fără niciun pic de motivație pentru partidele rămase din acest sezon, lucru care se vede din plin în rezumatul oficial al ultimei lor partide.

După un egal fără goluri cu Fleetwood Town în ultimul meci de campionat, petrecut sâmbătă pe teren propriu, clubul a publicat pe site-ul oficial un rezumat video foarte inspirat. Și foarte scurt.

Momentele cheie ale partidei de pe Keepmoat Stadium au fost restrânse la doar 27 de secunde. Clipul arată doar intrarea echipelor pe teren, lovitura de start și fluierul de final, dar și strângerile de mâini ale antrenorilor după încheierea partidei. Fazele de joc n-au prins ”fazele meciului”.

Se pare că meciul a fost atât de anost încât reprezentanții clubului Doncaster Rovers au decis să nu-și plictisească și mai mult fanii cu reluări ale nepăsării echipei, care tocmai a căzut pe locul 13 în clasament, departe de zona retrogradării, dar și de play-off-ul pentru promovare.

Doncaster Rovers are 136 de ani vechime. ”Vikingii” n-au format niciodată o echipă mare, iar în acest sezon vin după o retrogradare umilitoare. Simțul umorului de la club pare să fie cu mult „peste” jocul formației.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Idei de afaceri. Cafeneaua unde berea este adusă de trenulețe
Milionare, la câțiva ani. Cum au reușit două fetițe să fie cunoscute în toată lumea
„Apocalipsa din aer”. Care este cel mai poluat oraș din lume