Milionare, la câțiva ani. Cum au reușit două fetițe să fie cunoscute în toată lumea

Milionare, la câțiva ani Foto: Facebook Charli's Crafty Kitchen


Copiii sunt o sursă inepuizabilă de inspirație, iar o fetiță de doar opt ani și sora ei au reușit să devină foarte cunoscute în întreaga lume, dar și să fie milionare.

Charli are opt ani, iar la vârsta aceasta are preocupările unei persoane adulte. Ea postează reţete culinare și, conform estimărilor realizate de compania Outrigger, canalul ei generează venituri de 127.000 de dolari pe săptămână şi este vizitat de aproape 30 de milioane de oameni lunar. Mai mult, unele dintre filmulețele de pe canalul de Youtube au și zeci de milioane de vizualizări.

CharlisCraftyKitchen a devenit popular în 2012, atunci când Charli avea doar șase ani și a început să posteze rețete simple, dar care au început să fie văzute de către copiii din întreaga lume. Acum, fetița se poate lăuda și cu un ajutor de nădejde, în persoana surorii ei, Ashley, care are rolul de a testa produsele. Ea are doar cinci ani, dar o ajută mult pe Charli la fiecare filmuleț.

Cele două fetiţe au realizat până acum tutoriale pentru o mulțime de produse, de la biscuiţii Oreo pe care i-au folosit pentru a realiza o mulțime de prăjituri și până la diverse feluri de îngheţată.

Specialiștii compară canalul fetițelor cu cele ale bucătarilor celebri, precum Jamie Oliver, iar rețetele lor sunt din ce în ce mai apreciate, cu cât devin mai greu de preparat.
Recomandările editorilor GreatNews:

Idei de afaceri. Cafeneaua unde berea este adusă de trenulețe
Opt echipe de inventatori români, premiate la Salonul Internațional de la GenevaCum poți scăpa de facturile neplătite fără să ți se taie curentul

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.