Cel mai bine păstrat secret din lume, dezvăluit de către doi părinți

Surpriza făcută celor dragi Foto: Captură Youtube

Venirea pe lume a unui bebeluș este un motiv de bucurie pentru toată familia, dar și pentru familia acesteia, care abia așteaptă primele clipe cu cel mic.

Doi tineri au hotărât să le facă cea mai frumoasă surpriză celor dragi când au aflat că vor fi părinți, așa că au hotărât să păstreze secretul cu privire la sexul bebelușului.

În ziua cea mare, când soția lui Korey Rademacher a născut, cei dragi au început să vină rând pe rând ca să o viziteze pe proaspăta mămică și pe bebeluș.

Surpriza cea mare a venit însă atunci când au început să intre în rezerva mămicii și au descoperit că familia Rademacher s-a mărit nu cu un bebeluș, ci cu două fetițe sănătoase și foarte frumoase. În timpul sarcinii, părinții au preferat să nu arate ecografiile nimănui, pentru ca supriza să fie una totală.

Surpriza făcută celor dragi Foto: Captură Youtube
Surpriza făcută celor dragi Foto: Captură Youtube

Cea mai încântată de surpriză a fost una dintre bunici, care a venit cu două baloane la spital, unul roz și unul albastru. Ea le-a văzut pe Maryann Grace și pe Brianna Faith și a început să plângă de bucurie.

Cei care nu au reușit să vină la spital s-au bucurat prin intermediul internetului și au văzut primele imagini cu cele mici pe webcam.

Filmulețul a strâns aproape 13 milioane de vizualizări în doar câteva zile și multe felicitări pentru părinții care au reușit să păstreze atât de bine surpriza.

Recomandările editorilor GreatNews:

O fetiță grav bolnavă a primit cel mai frumos cadou de ziua ei
O femeie a folosit Photoshop-ul pentru a arăta cât de ridicol arată un corp „perfect”
Unde pregătește NASA oamenii pentru viața pe Marte

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.