O femeie a folosit Photoshop-ul pentru a arăta cât de ridicol arată un corp „perfect”

Casey Ho Foto: Instagram

Aspectul fizic este foarte important atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Din acest motiv, tot mai multe persoane încearcă să își ascundă micile defecte folosind programe de editare, pentru a arăta cât mai bine pe rețelele de socializare.

Casey Ho este foarte cunoscută în spațiul virtual datorită canalului său de Youtube în care îi învață pe oameni pilates și alte exerciții pe care le pot face singuri acasă.

După ce a văzut mai multe comentarii răutăcioase pe care diverși oameni le făceau despre corpul ei, Casey a hotărât să realizeze un filmuleț în care să strângă toate calitățile fizice pe care o femeie ar trebui să le aibă.

Mai multe persoane i-au reproșat faptul că este prea grasă pentru a da sfaturi de slăbit și că ar trebui, la rândul său, să fie mai tonifiată și să mai scape de câteva kilograme.

„Prietenii noștri, familiile noastre și alte comentarii ne pot schimba percepția despre corpul nostru și ne pot face să ne simțim nesiguri” a spus tânăra pentru revista People.

Cu ajutorul Photoshop-ului, Casey și-a ridicat și mărit sânii, și-a micșorat coapsele, și-a schimbat culoarea ochilor, a dat o altă formă taliei și și-a îngustat maxilarul, devenind practic o altă persoană.

Înainte ca să posteze filmulețul pe internet, ea și-a făcut un selfie pe Instagram, fără a spune cuiva că și-a modificat corpul cu ajutorul programului de editat.

Chiar și cu un corp aparent perfect, Casey nu a scăpat de comentarii răutăcioase și de atacuri la adresa imaginii ei. Unii i-au spus că este anorexică, iar alții au numit-o în continuare „grasă”.

Comentarii pe Instagram Foto: Captură Instagram
Comentarii pe Instagram Foto: Captură Instagram

Ea și-a întrebat apoi prietenii: „Cum putem să știm care frumusețe din jurul nostru este realizată în mod natural, atunci când totul în jurul nostru este atât de înșelător”?

Recomandările editorilor GreatNews:

Cel mai mare lac din Delta Dunării, repopulat cu pește
„Nimicul uriaș”. A fost găsit cel mai mare obiect din Univers
Idei de afaceri. Un buzoian a început să facă mici tradiționali, cu banii câștigați în străinătate

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.