Cea mai frumoasă surpriză pentru o femeie fără adăpost, din partea unui necunoscut

Căsuța pentru femeia de pe stradă Foto: Captură Youtube

Gesturile mici pot salva radical viața unei persoane necunoscute, iar o femeie sărmană a simțit pe propria piele că oamenii pot fi și foarte buni și săritori la nevoile celorlalți.

Impresionat de o femeie care trăiește pe stradă, un bărbat a hotărât că trebuie să ia măsuri, așa că i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. El i-a construit o căsuță în care să își trăiască în liniște bătrânețea.

Irene McGhee doarme pe unde apucă de peste un deceniu, după ce și-a pierdut soțul și casa, însă acum și-a găsit un prieten adevărat, pe Elvis Summers.

Acesta a cheltuit 500 de dolari din banii personali pentru a-i construi lui Irene o căsuță din lemn. Cei doi s-au întâlnit în cartier în timp ce căutau lucruri pentru reciclare, iar pe Elvis l-a impresionat situația femeii.

„Este o ființă, are 60 de ani, este mamă, bunică și doarme în praf. Nu este corect”, a declarat Elvis, in vârstă de 37 de ani pentru CBS.

Timp de trei zile, bărbatul a lucrat intens pentru construcția micii căsuțe care seamănă cu o cabină. Cu dimensiunile de 1 pe 2,4 metri, noua căsuță a devenit un loc extrem de confortabil pentru Irene, care va scăpa de praf, de ploaie și de soarele puternic.

„M-am simțit foarte bine. Cred că am dormit jumătate de zi”, a marturisit femeia, după prima zi petrecută în micuța locuință.

Filmulețul cu povestea celor doi a strâns peste cinci milioane de vizualizări în doar câteva zile, iar internauții au apreciat gestul bărbatului.

Recomandările editorilor GreatNews:

 Epopeea lăsatului de fumat, scrisă cu cerneală făcută din plămânii dependenților de tutun
Un adolescent a devenit erou național datorită curajului său
Geniu, la 13 ani. Cel mai tânăr masterand din Europa este din România

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.