Ce spune Marcel Ciolacu despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

marcel ciolacu gabriela firea
Foto: Facebook / gabriela-firea.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că este posibil ca Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, relatează agerpres.ro.

„Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei – n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu.

El a spus că nu a avut loc o nouă discuţie în partid pe această temă.

La jumătatea lunii iulie, Gabriela Firea a demisionat din fruntea Ministerului Familiei, în urma scandalului „azilelor groazei” din Voluntari.

Tot atunci, Firea s-a suspendat din funcțiile deținute în PSD, însă a rămas membră a partidului.

În august, ea a declarat la postul de televiziune Antena 3 că va candida la Primăria Capitalei dacă va avea „susținere totală”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.