Ce a făcut cu banii un român care a găsit 2.000 de lei pe stradă

Un bărbat din București a găsit 2.000 de lei în fața unei porți, pe o stradă din Sectorul 2. El nu a luat banii, ci a bătut la poarta în fața căreia îi găsise pentru a-i înapoia, relatează stirileprotv.ro.

Cea care i-a răspsuns, doamna Dorica, i-a spus că banii nu îi aparțineau ei, și s-a oferit să sune la 112 pentru a anunța autoritățile.

Femeia a rămas impresionată de gestul necunoscutului.

“M-am gândit <măi, dar ce om cumsecade>, că putea să-i ia și să plece cu ei. Domnule, zic eu vă felicit! Și zic dacă aveți încredere, mi-i dați mie și eu anunț Poliția. Și așa am făcut”, a povestit femeia.

Bărbatul care a găsit bancnotele de 100 de lei mergea pe jos către casă, de la stația de metrou din apropiere.

“Fapta bună ar fi dacă s-ar găsi persoana care a pierdut banii. Nu mă tentau și nici nu știam ce-i cu ei. Poate cineva din greșeală i-a scăpat din geantă, ceva de genul ăsta”, a povestit el pentru sursa citată.

Banii sunt acum în custodia autorităților. Cel care i-a pierdut îi poate revendica de la Secția 6 a Poliției Capitalei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Reduceri eMAG la tablete. Cele mai bune oferte de azi
Cele mai bune oferte la laptopuri cu preț mediu de la eMag
Muncește și călătorește. Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.