Ce a pățit un român care și-a alimentat mașina în Bulgaria, la întoarcerea din Grecia

FOTO: andreas160578/Pixabay.com
FOTO: andreas160578/Pixabay.com

Un român care se întorcea din Grecia a avut parte de o experiență foarte neplăcută cu mașina, după ce a alimentat la o benzinărie din Bulgaria. Întreaga experiență a povestit pe o rețea de socializare.

„La întoarcerea din Grecia, pe autostradă în apropriere de Sofia, am alimentat la OMV cu motorina cea mai scumpă… după circa 50 km parcurși calculatorul mașinii a detectat prezența apei sau altele în motorină.

Am fost nevoit să chem trailer ca să ajung acasă…așa că, dacă vreți să nu pățiți ca mine, evitați să alimentați la OMV sau cel puțin la acest peco!!!

P.S. Noroc că am poliță de asistență rutieră și pot fi recuperat de oriunde din UE”, a spus românul, potrivit ziare.com.

O altă familie a povestit cum, după câteva zile de relazare în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, la întoarcerea spre casă au făcut un popas la un monument istoric. Când s-au întors la automobil au constatat că mașina le-a fost furată din parcare.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.