Caz șocant la Dubai. Un tată nu i-a lăsat pe salvamari să îi salveze fiica de la înec

Un bărbat asiatic și-a lăsat fiica să se înece în apele de lângă Dubai, pentru că nu voia să fie atinsă de salvamari.

Fata în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce tatăl ei, un asiatic, i-a oprit pe salvamari pe plajă, spunându-le că nu își dorește ca un străin să îi atingă fiica, scrie site-ul Emirates247.com.

Incidentul a avut loc pe o plajă din Dubai.

”Este un incident pe care nu îl voi uita niciodată”, a spus Lt. Col. Ahmed Burqibah, director adjunct al departamentului de salvare al Poliției din Dubai.

”A fost șocant, atât pentru mine, cât și pentru toți ceilalți oameni implicați în acest caz. Tatăl asiatic era cu toată familia la plajă, însă la un moment dat, fata sa de 20 de ani a început să strige după ajutor. Doi salvamari au alergat imediat în direcția ei, însă au întâmpinat un obstacol de netrecut”, a povestit polițistul din bogatul Emirat.

”Obstacolul era credința tatălui că dacă salvamarii îi ating fiica, o vor dezonora. Acest lucru l-a costat viața copilului său”, a completat Ahmed Burqibah.

Bărbatul asiatic a devenit violent și nu le-a permis salvamarilor să intervină, spunându-le că preferă să își vadă fiica moartă decât să fie atinsă de un bărbat străin.

”Fata a murit, însă putea fi salvată. Salvamarii erau aproape și puteau să o scoată din apă”, a adăugat polițistul.

Tatăl fetei a fost arestat, fiind acuzat de obstrucționarea echipelor de salvare. Procurorii se ocupă cu maximă atenție de acest caz, a adăugat Burqibah.

Recomandările editorilor GreatNews:

eMAG are mari reduceri la electrocasnice. TOP cele mai bune oferte la frigidere și mașini de spălat
Cele mai mai mari reduceri la anvelope de vară de la eMag
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.