Cât costă cel mai scump apartament din București

cel mai scump apartament
Locuința de 2,9 milioane de euro. Foto: imopedia.ro via incont.stirileprotv.ro

Cel mai scump apartament din București scos la vânzare în luna august costă 2,9 milioane de euro plus TVA, informează incont.stirileprotv.ro.

Apartamentul este un duplex ce ocupă ultimele două niveluri ale unui imobil cu cinci etaje din cartierul Primăverii.

Locuința se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați, iar fiecare nivel beneficiază de câte o terasă generoasă, ambele însumând peste 200 de metri pătrați.

Blocul este ridicat într-o zonă exclusivistă, pe o stradă din cartierul Primăverii cu acces restricționat publicului. Are două locuri de parcare în garajul subteran.

Spațiul locuibil propriu-zis este la primul nivel – zona de living, biroul, cele trei dormitoare (dotate cu dressing și propria baie), bucătăria și două băi, în timp ce la nivelul superior este zona dedicată hobby-urilor – sala de fitness și foișor.

„Dedicate unui segment destul de restrâns de clienți, astfel de proprietăți nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacții, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate”, a declarat Răzvan Muntean, general manager imopedia.ro, citat de incont.ro.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai bune oferte la laptopuri cu preț mediu de la eMag
Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.