Cât câștigă un angajat Lidl

Dintre marii retaileri alimentari, nemții de la Lidl oferă printre cele mai mari salarii angajaților din România.  

Astfel, un vânzător de la Lidl din orașele mici primește aproximativ 1.400 de lei pe lună. Și asta în timp ce un șef de magazin are un salariu de peste 4.000 de lei.

„Noi am înţeles că o companie supravieţuieşte dacă angajaţii sunt bine pregătiţi şi fericiţi la locul de muncă, astfel încât să aibă toată atenţia îndreptată către ceea ce trebuie să facă. Ei nu au de ce să îşi facă griji pentru că nu intră salariul sau pentru că nu pot promova. Este timpul să investim în resurse umane şi vrem să impunem tendinţe în această direcţie“, a declarat Ileana Ştefan, directorul de resurse umane al Lidl, citată de zf.ro.

De asemenea, conducerea Lidl în România alocă resurse și pentru instruirea echipelor de conducere.

În acest sens, Lidl a lansat, începând din 2015, un program de dezvoltare dedicat echipelor de conducere din cele aproape 190 de magazine pe care le are pe plan local.

Aceştia vor fi implicaţi în programul în care s-au investit 5 milioane de euro timp de un an, iar şefii de magazine vor primi câte un autoturism Skoda Rapid şi vor avea cheltuielile de transport asigurate.

În prezent, Lidl are 4.000 de angajaţi şi are în plan recrutarea a încă 200 de oameni până la finalul anului, potrivit zf.ro.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Anglia și Belgia în domeniul îngrijirii bătrânilor. Salarii de până la 1.700 de lire
Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați