Carrefour angajări: ajutor de transport, cazare gratis. Ce salarii oferă francezii

carrefour angajări
Foto: retail.ro

Carrefour angajări. Compania franceză angajează în această perioadă în mai multe orașe din România, pe diverse poziții, atât în hipermarketuri, cât și în supermarketuri.

Carrefour angajări – Se caută oameni în orașele:

– Arad
– Baia Mare, Băneasa, Brașov, București
– Cluj-Napoca
– Iași
– Lugoj
– Oradea
– Recaș
– Sânnicolau Mare, Ștefăneștii de Jos
– Târgu Frumos, Timișoara

AICI și AICI puteți să aflați mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Carrefour angajări – Posturile libere sunt următoarele:

– casieri
– lucrători comerciali
– manipulant marfă
– șef de raion
– șef relații clienți
– recepționer marfă
– brutar
– operator scanare
– măcelar
– bucătar
– patiser
– șaormar
– ajutor preparator pește
– funcționar economic
– manager adjunct de magazin
– manageri de magazin
– electricieni
– responsabil merchandising
– asistent decorări
– asistent buyer
– contabil
– specialist flux marfă depozit online
– specialist aprovizionare depozit e-commerce
– operator vânzări
– recepție marfă depozit
– șef echipă expediție depozit

AICI și AICI puteți să aflați mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Carrefour angajări – Ce se oferă:

– tichete de masă
– asigurare medicală privată
– ajutor de transport
– cupoane de magazin
– primă de vacanță
– cursuri de formare

Carrefour angajări – cazare gratuită

Joburile sunt atât full time, cât și part time.

În anumite cazuri, hipermarketurile din orașe mari oferă cazare gratuită pentru persoanele care nu locuiesc în orașul respectiv (așa se întâmplă în Brașov, de exemplu).

Carrefour angajări – Ce salarii se câștigă

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Carrefour, un lucrător comercial angajat full time în Râmnicu Vâlcea, cu o experiență de un an în domeniu, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus bonuri de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier angajat în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 1.450 de lei.

Carrefour angajări – Ce salarii se oferă

Un director adjunct de magazin, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un manager stagiar angajat full time în Timișoara, în anul 2017, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus tichete de masă în valoare de 10 lei tichetul.

Un asistent HR angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și un bonus anual de 2.700 de lei.

Carrefour angajări – Lista salariilor

Un agent de pază angajat în București în anul 2017, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.550 de lei plus bonuri de masă, iar transportul îi era decontat.

Un șef supraveghere case angajat full time în Vaslui, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.200 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un programator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu luanr net de 5.000 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 1.230 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună, la care se adăugau tichete de masă cu valoarea totală de 220 de lei pe lună.

Un manager de dezvoltare angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 10.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe an plus un bonus de 50.000 de lei pe an.

Un trezor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2017 un salariu lunar net de 1.700 de lei plus tichete de masă de 220 de lei pe lună.

Locuri de muncă în Anglia. Cele mai bune oferte pentru români

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.