Campanie de angajări la Penny în 19 orașe. Salariații care iau de la 4.500 de lei net / lună în sus

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Lanțul de supermarketuri Penny face angajări în această perioadă în orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la casieri și lucrători comerciali la manageri.

Sunt disponibile următoarele joburi:

– casier
– lucrător comercial
– manager adjunct de magazin
– operator recepție marfă
– medic veterinar
– specialist resurse umane
– responsabil alocări stocuri
– responsabil departament administrativ
– inginer în industria alimentară
– verificator documente de expediție

Locurile de muncă sunt în orașele:

– Băile Herculane
– Baraolt, județul Covasna
– Bistrița
– Bragadiru, județul Ilfov
– Brașov
– Brănești, județul Ilfov
– București
– Cisnădie, județul Sibiu
– Fălticeni, județul Suceava
– Fetești
– Filiași, județul Dolj
– Florești, județul Cluj
– Oravița, județul Caraș-Severin
– Prundu Bârgăului, județul Bistrița
– Râșnov
– Târgu Neamț
– Turnu Măgurele, județul Teleorman
– Videle, județul Teleorman
– Voluntari, județul Ilfov

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce se oferă:

– Pachet salarial, format din salariu fix și bonusuri (de performanță, de retenție/reducere a fluctuației, de grijă privind prospețimea produselor);
– Tichete de masă acordate sub forma de card;
– Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
– Spor de 100% pentru zilele de sărbatori legale lucrate;
– Spor de 50% pentru zilele de weekend lucrate;
– Asigurare medicală privată;
– Traininguri și formări profesionale;
– Acces la biblioteca Bookster, de unde se pot împrumuta cărți în mod gratuit;
– Zile suplimentare pentru concediu de odihnă. Se pornește de la 22 de zile de concediu și numărul de zile de concediu crește în funcție de vechimea în companie;
– Zi liberă plătită de ziua de naștere;
– Voucher pentru rechizite școală și pentru scutece nou născuți.

Ce salarii sunt la Penny

Conform siteului undelucram.ro, șefii de secție sau de departament și managerii pot câștiga de la 4.500 de lei în sus.

Un manager de proiect pentru expansiune angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 10.000 de lei.

Un șef de departament angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un operator de recepție angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 venituri nete de 4.000 de lei pe lună.

Un inspector în siguranța alimentelor angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un controlor financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

În ceea ce privește casierii, manipulatorii și lucrătorii comerciali, și aceștia pot ajunge după câțiva ani la un salariu de peste 3.000 de lei net.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.650 de lei.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un casier angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.320 de lei și tichete de masă de 420 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Tomești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.