Cabinele de probă inteligente revoluționează cumpărăturile. Cum funcționează

Oglindă inteligentă Foto: memorymirror.com

Mulți știu deja că mersul la cumpărături se poate transforma într-o corvoadă atunci când au de cumpărat și probat multe lucruri, iar câteva magazine au venit cu cea mai bună soluție.

Câțiva patroni din Statele Unite au inaugurat niște cabine de probă inteligente. Acestea schimbă culoarea rochiei și oferă posibilitatea obținerii sfatului din partea unei prietene în timp real.

Oglinzile inteligente cu care sunt dotate magazinele îi ajută foarte mult pe clienții grăbiți care vor să evite probarea a mai multor produse. Mai mult de atât, clientele pot vedea în oglindă și cum le-ar sta cu o rochie pe care nici nu este nevoie să o probeze. Oglinda digitală suprapune fotografia ținutei în mărime naturală peste fotografia clientei.

„Pe scurt, clienta își poate realiza un filmuleț de 8 secunde, ca să se poată vedea sau compara diferite ținute. Și-l poate trimite pe mail sau unui prieten”, relatează iLikeIT.

Oglinda digitală se numește Memory Mirror și este testată deja în trei magazine, iar peste câteva luni va ajunge în mai multe magazine din Statele Unite, apoi din lume.

Oglindă inteligentă Foto: memorymirror.com
Oglindă inteligentă Foto: memorymirror.com

Într-un alt magazin din Statele Unite, cabinele de probă au tablete care îi ajută pe clienți să comunice cu vânzătorii și să ceară alte produse, dacă cele probate deja nu se potrivesc. Cei care merg singuri la cumpărături știu deja cât de anevoios este să se plimbe prin magazin pentru a căuta o altă măsură, după ce prima dintre ele nu s-a potrivit.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Proiect superb. Ceainărie deschisă în Centrul Vechi, pentru cei defavorizați
Războiul unei bunici cu un mall, povestea care s-a transformat într-un film celebru
Sătul de singurătate, un bărbat își dorește să fie adoptat

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.