Sătul de singurătate, un bărbat își dorește să fie adoptat

Bărbat singur Foto: en.wikipedia.org

Se spune că cine nu are bătrâni să și-i cumpere. Ori să îi adopte, potrivit unui bătrân singur care vrea să fie adoptat de către o familie, în schimbul pensiei sale lunare.

Huan Qi are 75 de ani și locuiește în provincia chineză Jiangsu, iar din 1999 a rămas singur, după ce soția sa a murit. De atunci, locuiește singur , iar fiecare zi este foarte dificilă pentru că se trezește într-o liniște totală și nu are cu cine să vorbească.

Cei doi soți au avut un singur fiu, iar acesta locuiește în prezent cu familia sa într-un cămin muncitoresc, așa că nu îl poate lua pe bătrân să locuiască acolo.

Nici rudele acestuia nu obișnuiesc să îl viziteze, așa că fiecare zi din ultimii 16 ani a fost una extrem de tristă pentru Huan Qi.

Bărbatul a apelat la o soluție extremă și a dat un anunț în ziar pentru a fi adoptat de o familie cu care să poată comunica și căreia să îi ofere pensia sa, în schimb, de aproximativ 970 de dolari.

„Nu mai stă nimeni cu mine. Vorbesc singur și mă uit la poze vechi”, a spus chinezul pentru People’s Daily Online, informează Daily Mail.

Singura sa dorință de la cei care vor fi dispuși să îl adopte este să fie îngropat atunci când va muri lângă femeia care i-a fost aproape atâția ani.

Recomandările editorilor GreatNews:

Loteria bonurilor fiscale. Când va avea loc următoarea extragere
Imagini pentru întreaga omenire: Cum arată asfințitul pe Marte

O străbunică face senzație pe ringul de dans

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.