Black Friday 2017 telefoane Samsung eMAG. Reduceri fabuloase la gama Galaxy

black friday 2017 telefoane samsung
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 telefoane Samsung eMAG. Ziua asteptata de milioane de romani a venit la emag.ro si aduce oferte excelente la smartphone-urile Samsung, unele dintre cele mai populare telefoane mobile din Romania.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 telefoane Samsung – eMAG listează toate ofertele AICI.

Telefonul mobil Samsung Galaxy S8 Plus, de 64GB, 4G, face parte din ultima generatie de telefoane mobile Samsung lansate pe piata si arata cu adevarat incredibil.

Uimitorul Infinity Display al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ are un design inovator si incepe din interior. Producatorul sud-coreean a regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.

Black Friday 2017 telefoane Samsung la eMAG – Galaxy S8 cu display Infinity

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

In ceea ce priveste fotografiile pe care Samsung S8 le poate realiza, camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

Black Friday 2017 telefoane Samsung – eMAG listează toate ofertele AICI.

Cei care viseaza de mai mult timp la un telefon Samsung cu ecran fara margini au acum sansa de a cumpara unul la un pret foarte redus. In afara de Samsung S8, o alta optiune pentru ei este modelul anterior, Samsung S7, care este acum foarte accesibil.

Dincolo de designul superb, Samsung S7 face si fotografii minunate, care ii vor face pe pritenii dvs sa se intrebe daca nu cumva v-ati achizitionat o camera foto profesionista. Deoarece in viata de zi cu zi intalnim diferite conditii de iluminare, este important sa puteti face fotografii fara a fi nevoit sa va ganditi la lumina sau la lipsa acesteia. Indiferent daca sunteti in miscare sau suflati in lumanarile de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 edge vor iesi clare si vii.

Black Friday 2017 telefoane Samsung – eMAG listează toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 telefoane Samsung la eMAG – Galaxy J5

Cu zeci de modele pe piata, potrivite pentru orice buzunar, fanii brandului Samsung au intr-adevar de unde sa aleaga. In cazul in care bugetul pentru un telefon nou este unul mai mic, o solutie este telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G.

Desi nu este la fel de scump precum modelele S8 sau S7, J5 are numeroase dintre caracteristicile unui smartphone de calitate. Samsung J5 beneficiaza de o carcasa metalica inchisa perfect si de un display generos, protejat de sticla 2.5D. Ambele camere ale dispozitivului reproduc imagini cu o luminozitate si rezolutie mai mare, chiar si in conditii de lumina scazuta. Interfata simpla a aparatului foto face mai usoara interactiunea utilizatorului cu aceasta.

Galaxy J5 2017 va surprinde rapid si usor selfie-ul perfect. In conditii de iluminare scazuta, atat blitzul frontal cat si blitzul Selfie se vor aprinde pentru o iluminare corespunzatoare. Efectuarea unui selfie este mai usoara cu ajutorul functiei Palm Selfie, care va permite sa fotografiati cu o simpla miscare a palmei, fara a fi nevoie sa atingeti ecranul.

In plus, telefonul dvs. este mai sigur prin recunoasterea amprentei digitale. Aceasta este o metoda foarte buna de autentificare biometrica, deoarece o amprenta digitala este aproape imposibil de duplicat.

Black Friday 2017 telefoane Samsung – eMAG listează toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.