Black Friday 2017 Pampers eMAG. Cele mai mari reduceri

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 Pampers eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 Pampers eMAG. Ofera-i bebelusului tau cea mai buna protectie a pielii de la Pampers, cu scutecele Premium Care. Datorita stratului absorbant unic Premium Care, umezeala si murdaria vor fi absorbite rapid si vor ramane departe de pielea lui delicata. Astfel bebelusul tau va simti doar dragostea ta, de la prima atingere.

Scutecele Pampers sunt special gandite pentru fiecare etapa din viata bebelusului. Marimile diferite ale scutecului sunt in stransa legatura cu numarul de kilograme ale celui mic. Intervalele de greutate care definesc marimile se suprapun la limitele inferioare si superioare. Ca sa fii sigura ca este protejat si confortabil in scutecul lui, iti recomandam ca, atunci cand cel mic se apropie de limita superioara de kilograme ale unei marimi, sa treci deja la urmatoarea.

Black Friday 2017 Pampers eMAG. Inovatia celor 3 canale absorbante schimba cu totul ce stiai despre confortul si protectia bebelusului tau. Tehnologia din noile scutece ajuta la distribuirea uniforma a lichidului datorita celor 3 canale absorbante, pentru un scutec care isi pastreaza forma confortabila, chiar si atunci cand este plin.

Noile pachete mari de Pampers contin aceleasi scutece cu care esti obijnuita, acum intr-un ambalaj economic si care are grija de mediul inconjurator.

Black Friday 2017 Pampers eMAG. Oferte la scutece

Black Friday 2017 Pampers eMAG. Oferte sunt și la scutece-chilotel Pampers Pants Mega. Cand bebelusul tau devine mai activ si incepe sa nu mai stea la schimbat, scutecele devin greu de pus. Atunci stii ca este timpul pentru Pampers Pants. Scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!) si ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii.

Datorita fixarii de jur imprejur se adapteaza miscarilor bebelusului tau, pentru o ajustare perfecta si confort. Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii, pentru un scutec mai putin voluminos si o tine departe de piela bebelusului tau.

Schimba un bebe 1-2-3 cu scutecele-chilotel, recomandate pentru micii exploratori! Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii si la retinerea ei pentru pana la 12 ore. Materialele cu micro-pori ajuta la mentinerea circularii aerului proaspat in interiorul scutecului, pentru ca pielea bebelusului tau sa ramana uscata.

Banda elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la miscarile bebelusului, pentru o ajustare perfecta. Întreaga ofertă Black Friday 2017 Pampers eMAG o veți găsi – AICI.