Black Friday 2017 ochelari VR. O lume fabuloasa la preturi mici la eMAG

black friday 2017 ochelari VR emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 ochelari VR. Iubitorii electronicelor se vor bucura sa afle ca de Vinerea Neagra 2017 eMAG are reduceri foarte mari si la ochelari VR.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – emag listeaza toate reducerile AICI.

In campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 sunt inclusi ochelari VR de la diferite branduri. Cei interesati de achizitionarea unei perechi de ochelari pentru realitate virtuala de la eMAG au de unde alege deoarece in oferta sunt inclusi ochelari pentru toate buzunarele: de la cei care costa cateva sute de lei pana la cei cu preturi de sub 50 de lei.

Iata cateva dintre brandurile incluse in campania de reduceri de la eMAG: Samsung, Star, GoXtreme, FreeFly, Noon VRG, Media-Tech, E-BODA, Shinecon, HTC, LG, Sony sau Oculus Rift.

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – lista cu reduceri

Pe lista de reduceri de la eMAG apar urmatoarele tipuri de ochelari VR:

– ochelari 3D realitate virtuala pentru smartphone
– ochelari realitate virtuala
– ochelari VR 3D cu telecomanda bluetoth, control jocuri
– ochelari VR 3D realitate virtuala 360 de grade
– dispozitiv realitate virtuala all in one
– casca cu ochelari VR
– ochelari VR 3D cu casti si buton de actiune inserate pentru smartphone
– casca cu ochelari Playstation VR pentru PlayStation 4

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – emag listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – 3D pentru smartphone

Unii dintre cei mai populari ochelari 3D pentru realitate virtuala sunt ochelarii pentru smartphone cu diagonala de 3,5 – 6 inchi. Ochelarii 3D VR permit vizionarea de filme si jocuri specifice realitatii virtuale prin intermediul telefonului smart.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci filme sau jocuri marcate cu VR din magazinul play (Android) si app store (iOS) direct pe smartphone. Telefonul smart se introduce in ochelari care o sa te duca intr-o lume virtuala. Acestia sunt reglabili pentru a putea fi purtati atat de adulti cat si de copii. Sunt de asemenea prevazuti cu orificii pentru ventilatie pentru a preveni aburirea lentilelor.

Caracteristici: – lentile asferice; – dedicati smarphone-urilor de 3.5-6 inch; – diametru lentile 40 mm; – distanta lentilelor fata de telefon 10 mm; – distanta reglaj intre lentile 55-72mm; – inaltime maxima a telefonului 160 mm; – usita glisanta pentru facilitarea realitatii augmentate; – bretele fexibile si ajustabile; Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, se recomanda folosirea de telefoane smart echipate cu giroscop.

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – lista cu oferte emag.ro

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – – emag listeaza toate reducerile AICI.

Alt tip de ochelari pentru realitatea virtuala ce merita sa fie mentionati sunt ochelarii 3D Samsung Gear VR R323. Dispozitivul Gear VR cu tehnologie Oculus iti permite sa calatoresti oriunde, sa construiesti orase intinse, sa te lupti cu monstri si multe altele. Vei fi captivat de un divertisment nemaivazut pana acum. Colectia de experiente uimitoare Gear VR se afla in plina expansiune.

Dispozitivul Samsung Gear VR functioneaza cu telefoanele din gama Galaxy: Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge. Tot ce trebuie sa faci este sa pui telefonul in partea frontala a ochelarilor si te poti bucura de cele mai spectaculoase momente.

Black Friday 2017 ochelari VR eMAG – emag listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.