Black Friday 2017 mașini de găurit eMAG. Oferte pe care să nu le ratezi

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 masini de gaurit eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Masina de gaurit cu percutie Heinner, 500W, 3000 RPM, Mandrina automata 13 mm. Masina de gaurit cu percutie este destinata gauririi in diferite materiale, cum ar fi metalul, lemnul si produsele lemnoase, materialele sintetice si multe alte materiale.

Raportul putere-dimensiune al acestei unelte este ideal pentru o utilizare confortabila si performanta ridicata, iar mandrina automata permite schimbarea rapida a burghielor. Întreaga ofertă Black Friday 2017 masini de gaurit eMAG o veți găsi – AICI.

Surubelnita electrica (masina de insurubat) MAKITA FS4000, 570W, 4000rpm, portscula 6,35 mm Hex. Surubelnita electrica (masina de insurubat) MAKITA FS4000 este o surubelnita electrica cu reglarea momentului de rotatie. Maner protejat la alunecare cu perna de cauciuc incorporata. Ideala pentru montarea rapida a placilor din gips-carton pe schelet metalic sau din lemn.

Design ergonomic pentru o manevrare usoara. Maner ergonomic cu suprafata cauciucata, ceea ce-i confera un control si confort sporit. Agatatoare practica, ce ofera multa libertate de miscare. Bucsa de ghidare permite instalarea/ inlocuirea printr-o singura operatie. Grila de ventilare este conceputa astfel incat aerul eliminat sa nu ridice praful si impuritatile de pe suprafata de lucru.

Ambreiaj silentios. Transmisia directa in modul reversibil de rotatie, permite desurubarea fara inlaturarea bucsei de ghidare. Întreaga ofertă Black Friday 2017 masini de gaurit eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 mașini de găurit eMAG. Oferte Black&Decker

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Li-Ion Black&Decker EGBL188K, 18 V, 1.5 Ah, 1350 RPM. Masina de gaurit insurubat cu acumulator BLACK&DECKER EGBL188K reprezinta o masina de gaurit insurubat conceputa pentru aplicatii de insurubare si pentru operatii de gaurire in lemn, metal si materiale plastice. Autofiletanta este foarte usoara, prevazuta cu intrerupator cu variator de turatie, selector de rotatie dreapta/stanga usor de folosit.

Prezinta mandrina cu prindere rapida a burghiului ce permite lucrul cu o singura mana. Cuplu cu 11 pozitii pentru pentru operatiuni perfecte de insurubare. Acumulatorul Li-Ion ramane incarcat in proportie de 80% chiar daca nu este utilizat mai mult de 90 zile. Astfel, nu este necesar sa incarcati inainte de fiecare utilizare. Turatie variabila pentru control maxim in toate aplicatiile de gaurire si insurubare.

Sistem de blocare cu arc al acumulatorului glisant pentru inlocuirea si fixarea rapida a acestuia. Manerul anti-alunecare asigura un confort maxim atunci cand unealta este utilizata. Întreaga ofertă Black Friday 2017 masini de gaurit eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 mașini de găurit eMAG. Oferte Bosch

Masina de gaurit cu 2 acumulatori Li-Ion Bosch PSR 1440 Li-2, 14.4 V, 1.5 Ah, 1350 RPM, 8 mm, Mandrina rapida 10 mm + Geanta. Indicator inteligent in 3 trepte al nivelului de incarcare al acumulatorului. Sistem electronic Bosch de reglare a turatiei: „accelerare” de la 0 la max. prin intermediul intrerupatorului cu buton.

Angrenaj planetar de foarte mare randament cu doua trepte de putere: durata de viata superioara, transmitere foarte buna a fortei, functionare deosebit de uniforma. Mandrina rapida cu Auto-Lock Bosch pentru schimbarea rapida si simpla a accesoriilor.

PowerLight: prin dioda luminiscenta integrata aveti intotdeauna o buna vizibilitate asupra piesei de lucru. Preselectia momentului de torsiune cu 25 trepte plus o pozitie de gaurire, putere optima pentru orice utilizare. Întreaga ofertă Black Friday 2017 masini de gaurit eMAG o veți găsi – AICI.