Bătrân salvat dintr-o mașină strivită intenționat de un tanc rusesc | VIDEO

tanc mașină călcată
Sursa: Captură Twitter (Gwkd Dna)

Un șofer în vârstă, aflat într-o mașină călcată de un tanc rusesc, a fost salvat de câțiva trecători ucraineni.

În imaginile publicate pe rețeaua de socializare Twitter se vede că bărbatul este rănit și prins parțial între fiarele strivite ale mașinii, pe care ceilalți încearcă să le desfacă. Masca de protecție îi atârnă într-o parte și este foarte speriat.

Anterior, tot pe Twitter a fost publicat un videoclip care surprinde exact momentul în care un tanc a trecut peste această mașină.

În imagini se vede cum tancul stă preț de câteva secunde lângă mașină, apoi pornește înainte trecând direct peste ea, fără să încerce să o ocolească.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.