Atlasul frumuseții, admirat de către Oprah Winfrey

Atlasul Frumuseții Foto: Facebook Mihaela Noroc


Fotografa Mihaela Noroc a petrecut ultimii doi ani departe de casă pentru a realiza un proiect unic în lume, pe care l-a numit „Atlasul frumuseții”, în care a strâns fotografii cu femei frumoase.

Românca și-a dorit să reflecte diversitatea și să redea frumusețea. așa cum este văzută de la o cultură la alta. Mihaela a călătorit până acum în 37 de țări și a realizat fotografii care au ajuns în cele mai celebre publicații ale lumii, inclusiv The Independent sau CNN.

Și celebra prezentatoare Oprah Winfrey a aflat de proiectul Mihaelei Noroc și l-a elogiat în emisiunea „Super Soul Monday”, în care le oferă telespectatorilor interviuri exclusive cu cele mai cunoscute personalități ale lumii.

„Fotografa Mihaela Noroc călătoreşte prin lume fotografiind mii de femei. Ea îl numeşte „Atlasul frumuseţii”. Fiecare femeie, spune ea, reprezintă diversitatea, o autenticitate a ceea ce înseamnă frumuseţe în orice cultură. Fotografierea unei femei în ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate şi seninătate despre care ea spune că este esenţa frumuseţii feminine“, spune Oprah Winfrey vorbind despre proiectul amintit într-un filmuleț pe YouTube.

Mihaela este foarte onorată de cuvintele pe care Oprah le-a spus despre proiectul în care românca și-a investit toți banii.

„Atlasul Frumuseţii” în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Să auzi o asemenea voce, vorbind despre proiectul la care munceşti zi de zi, e pur si simplu incredibil”. Mesajul este însoţit de un clip video în care Oprah Winfery vorbeşte despre proiectul realizat de româncă.

Proiectul Mihaelei a ajuns și în România în luna aprilie la Palatul Șuțu și au putut fi admirate toate fotografiile realizate în cei doi ani petrecuți în toate colțurile lumii.

Recomandările editorilor GreatNews:

Politicienii români au pus gând rău aplicației Uber. Șoferii riscă amenzi uriașe
TOP. Cele mai bune țări în care să fii mamă
Tratament revoluționar pentru hepatita C, disponibil și în România
Un producător de vinuri vrea să cumpere marca Steaua

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.