Aparate de aer condiționat la reducere. eMAG ți le și instalează

Magazinul online eMAG propune, în această perioadă, mai multe reduceri tentante la aparate de aer condiționat cu diferite trepte de putere, în special la cele de 9.000 si 12.000 BTU. Cei de la eMAG se pot ocupa și de instalarea aparatului, în 24 de ore, dacă sunteți din București și Ilfov, și în 3-5 zile de la programare, în alte locuri din țară.

Întreaga ofertă la aparate de aer condiționat la reducere poate fi consultată AICI.

Începem cu reducerile, dar și cu o recomandare. Într-o casă medie sau un apartament de bloc, recomandăm aparatele de aer condiționat cu 12.000 BTU. Vor asigura o răcire mai rapidă a locuinței și un consum de energie eficient.

Pentru cei care se uită mai întâi la brand, le recomandăm un aparat Beko, 12.000 BTU, cr condițlasa A++, cu filtru cold plasma ion generator și funcție de dezumidificare. Aparate ale și funcție de auto-restart, iar kitul de instalare este inclus. Puteți găsi produsul, la preț special, aici.

aparate aer conditionat la reducere bekoProbabil nu ați prea auzit de Star Light, însă aceasta este o marcă proprie eMAG de bună calitate, iar aparatele de aer condiționat au prețuri foarte bune. De exemplu, un aparat cu 12.000 BTU , clasa A++, cu control WiFi, are un preț mai mic cu 31% în această perioadă. Găsiți produsul aici.

star light aparate aer conditionat la reducereDacă sunteți de părere că 9.000 BTU sunt de ajuns (poate vreți să răciți doar un mic birou sau o cameră de dimensiuni medii), sfatul nostru ar fi să investiți într-un aparat de înaltă calitate, cum este acest Samsung de clasa A++, cu filtru HD antibacterian și funcții fast cool si auto restart.

aparate aer conditionat la reducere inverter samsungPentru cei care doresc să răcească o casă întreagă, în timp rapid, recomandăm un aparat cu 18.000 BTU. Aceste aparate sunt, în general, scumpe, însă reducerile de acum le fac accesibile. De exemplu, un aparat Whirlpool cu filtru HD + carbon, auto restart, autocurățare și dezumidificare costă cu 20% mai puțin în aceaste perioadă. Găsiți aparatul AICI. Un aparat cu 18.000 BTU, dar marca Heinner, are un preț chiar mai accesibil, disponibil aici.

aparate aer conditionat la reducere heinnerInstalarea aparatului are prețuri începând de la 249 de lei. Această manoperă are o garanție de 12 luni și este efectuată de eMAG în colaborare cu Depanero. Detalii despre instalare găsiți aici.

Alte reduceri în desfășurare în această perioadă:

Lichidări de stoc și oferte extrem de avantajoase
Reduceri eMAG la frigidere, înainte de caniculă. TOP 5 produse la ofertă
Reduceri la televizoare pe eMAG.ro. Oferte ca de Black Friday

Salvează

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.