Reduceri eMAG la frigidere, înainte de caniculă. TOP 5 produse la ofertă

reduceri emag
Foto: emag.ro / colaj greatnews.ro

Deoarece vara este deja aici și se anunță temperaturi tot mai mari în următoarea săptămână, care vor ajunge până la 35 de grade Celsius, magazinul online emag.ro a lansat o campanie de reduceri eMAG la diferite tipuri de aparate frigorifice.

Frigiderele, combinele frigorifice și congelatoarele au acum prețuri mai mici cu până la 43%.

De asemenea, cele mai multe dintre produse vin cu un cadou dedicat iubitorilor de fotbal.

Am ales 5 dintre cele mai interesante aparate frigorifice incluse în campania de reduceri eMAG:

1. O combină frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, cu înălțimea de 181,4 cm, are o reducere de 26%.

Combina frigorifică are o garanție de 36 de luni, iar produsul vine și cu un cadou: o minge de fotbal UEFA Euro 2016.

Combina frigorifică Arctic oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A. De asemenea, aparatul are un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală.

Rafturile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider și pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate. Iar ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific. În plus, garnitura ușilor conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate combinele frigorifice incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag frigidere
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la combine frigorifice

2. Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, cu înălțimea de 201 cm, are o reducere de 30%. Produsul are o garanție de 24 de luni și vine împreună cu o minge de fotbal UEFA Euro 2016 cadou.

Tehnologia cu lumină albastră Smart Blue de la Beko oferă o funcție special creată pentru a păstra gustul fructelor și al legumelor. Funcția specială Active Fresh Blue Light menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră, activă permanent în interiorul frigiderului. Astfel crește durata de conservare.

Combina frigorifică Beko are un display incorporat pe ușă, cu funcționalitate multiplă: înregistrare și redare de mesaje vocale, cu un timp de înregistrare de 60 de secunde, timer (alarmă) și ceas.

Garnitura de pe uși, montată pentru etanșare, conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
Mânerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigură un nivel sporit de igienă.

Combina frigorifică Beko face parte din clasa energetică A+. Aparatele frigorifice din clasa energetică A+ consumă cu până la 24% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate combinele frigorifice incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag frigidere
Foto: emag.ro

3. Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DSA/EF, volum net total de 289 litri, Clasa A+ de eficiență energetică, Full NoFrost, cu înălțimea de 178 de cm, are o reducere de 36%.

Produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni și vine cu un cadou: o minge de fotbal UEFA Euro 2016.

Volumul net total al congelatorului din combina frigorifică este de 76 de litri. Consumul energetic este de 272 de kWh/an. Combina frigorifică are 4 rafturi și un sistem de dezghețare a frigiderului automat.

De asemenea, are compartiment special pentru fructe și legume, uși reversibile și un sistem de iluminare interioară cu LED.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate combinele frigorifice incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag frigidere
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la frigidere

4. Un frigider Arctic AND245+, 228 l, Clasa A+, cu înălțimea de 145,8 cm, are o reducere de 21%. Aparatul frigorific vine cu o garanție de 36 de luni și cu un cadou: o minge de fotbal UEFA Euro 2016.

Rafturile ajustabile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider. Ele pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate.

Ușile reversibile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific. Garnitura ușilor conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului. Astfel, mâncarea se păstrează în condiții de maximă igienă, iar sănătatea familiei este în perfectă siguranță.

Compartimentul Garden Fresh, spațios și convenabil plasat, păstrează fructele și legumele la fel de proaspete și de gustoase ca în ziua în care au fost culese.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate frigiderele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag frigidere
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la congelatoare

5. Un congelator Star-Light CF-86AP, 86 l, cu 3 sertare, Clasa A+, înălțimea de 85 de cm, are o reducere de 24% și costă 569,99 lei.

Aparatul frigorific are o garanție de 24 de luni și vine cu un cadou: o minge de fotbal UEFA Euro 2016.

Congelatorul Star-Light CF-86AP asigură prospețimea alimentelor pentru un timp îndelungat, fără grija facturilor ridicate la energia electrică. Spre deosebire de modelele anterioare, congelatorul Star-Light CF-86AP consumă cu până la 20% mai puține resurse datorită clasei energetice A+.

Congelatorul are un spațiu generos de stocare. Aparatul frigorific dispune de 3 compartimente dotate cu rafturi glisante, care însumează un volum de până la 86 de litri. Acest spațiu este suficient pentru a păstra alimentele pe o perioadă lungă de timp.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate congelatoarele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag frigidere
Foto: emag.ro