Anunț matrimonial credincios. Cum își caută un român soția perfectă

anunț matrimonial
Anunț matrimonial inedit Foto: Captură Tv

Un bărbat din România care vrea să se căsătorească a scris un anunț matrimonial și l-a expediat către toți primarii din județul în care locuiește, în speranța că aceștia îl vor ajuta să o găsească pe aleasa inimii sale.

Emilian Stoian are 45 de ani și locuiește în comuna Belciugatele, iar de 20 de ani caută cu disperare să se căsătorească, însă nicio femeie nu a dat până acum curs dorinței sale.

Sătul să tot caute o femeie potrivită pentru el, Emilian a scris un anunț matrimonial pe care l-a trimis apoi tuturor primarilor din județul Călărași și așteaptă ca aceștia să îi găsească o soție.

Cu o sinceritate debordantă, acesta a declarat pentru România TV că locuiește într-o sărăcie lucie: nu are curent electric, televizor şi nici telefon mobil, dar vrea musai o nevastă. Despre o maşină, nici nu poate fi vorba. El mai recunoaşte că tot ce are în proprietate este o bicicletă, câteva găini, trei capre şi un radio cu baterii.

Emilian își dorește ca femeia care îi va accepta acest anunț matrimonial extrem de amuzant să semene cu Paula Seling, iar până în ziua cea mare umblă cu o coroniță de nuiele pe cap.

„Anunţ matrimonial credincios: Stoian Emilian, 45 de ani, 1,77, 70 de kilograme, ochi verzi- căprui, şaten. Necăsătorit vreodată, caut, doresc, visez şi cer de la Dumnezeu să găsesc o fată, femeie, ce-o fi şi ce s-o mai găsi. Slăbuţă, româncă, ochi căprui, nu prea înaltă, râs sincer şi puţin, curată, nefumătoare, fără pantaloni, glas feminin. Nu am maşină, doar bicicletă. Un radio cu trei baterii. Dumnezeu să ne ajute!”, spune bărbatul în anunţ.

Recomandările editorilor GreatNews:
Atlasul frumuseții, admirat de către Oprah Winfrey
TOP. Cele mai bune țări în care să fii mamă
Tratament revoluționar pentru hepatita C, disponibil și în România
Un producător de vinuri vrea să cumpere marca Steaua

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.