Alegeri 2016 București. Cătălin Predoiu: ”Am învățat cum să trec cu noblețe printr-o mare de lături”

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria BucureștiuluiCătălin Predoiu, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Bucureștiului
Cătălin Predoiu, ministrul Justiției

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, a povestit câteva momente mai puțin cunoscute din viața sa într-un interviu realizat de Virgil Ianțu.

Candidatul liberalilor a povestit despre pasiunea sa din copilărie pentru fotbal. Tânărul Predoiu a jucat la juniorii Gloriei Buzău, înainte de a trece la volei.

”Tot timpul mi s-a părut că e viața mai concentrată în sport”, a spus Predoiu, care a intrat târziu în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, după ce PNL a renunțat la mai mulți candidați.

Fostul ministru al Justiției a vorbit despre temperamentul său și a încercat să dezvăluie cât mai multe detalii despre felul său de a fi.

Pe cine vrei primar în Bucureşti? Votează online şi vezi rezultate

Cătălin Predoiu și-a amintit de vremea studenției, la Facultatea de Drept din București, și de cariera de avocat.

Candidatul PNL a vorbit despre cei doi copii ai săi. ”Maria, fata mea de 9 ani, e supărată pe mine. Vrea să renunț la politică și să înființăm o fermă de animale. E foarte ambițioasă”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Predoiu le-a promis bucureștenilor în campania electorală că va realiza șoseaua de centură cu cel puțin două benzi pe sens, că va repara drumurile Capitalei și că va finaliza pasajele Ciurel și Nicolae Grigorescu.

Mai mult, candidatul PNL vrea să subordoneze Metrorex și RATB unei entități unice, reabilitarea rețelei RADET și ca Primăria să construiască grădinițe noi și să impună măsuri legislative locale care să respecte specificul arhitectural al clădirilor în timpul lucrărilor de reabilitare.

Puteți vedea întregul interviu realizat de Virgil Ianțu cu alegerea PNL pentru funcția de primar general al Bucureștiului în clipul de mai jos.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Primul demnitar român care anunță că va merge cu bicicleta la serviciu
Românii pot lucra fără restricții în „țara banilor” din Europa
Prima reacție a realizatorilor Buzgudan și Morar după glumele rasiste de la radio