Afi Park Brașov, primul mall din România cu vedere spre Munții Carpați

afi park brașov
Foto: afieurope.ro

Dezvoltatorul imobiliar care construiește Afi Park Brașov a publicat noi imagini cu mall-ul și clădirile de birouri care sunt acum în construcție. Mall-ul și una dintre clădirele de birouri se vor deschide în toamna anului 2019.

Afi Park Brașov va fi alcătuit dintr-un mall cu vedere spre munți și din două clădiri de birouri adiacente, integrate în mall, care se vor ridica deasupra acestuia.

Mall-ul va avea o terasă care va oferi o panoramă splendidă către Muntele Tâmpa.

În total, proiectul imobiliar va pune la dispoziția firmelor o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați în clădirile de birouri și de 45.000 de metri pătrați în mall.

Parcarea mall-ului va avea 3 intrări, mai multe niveluri și 1.700 de locuri pentru mașini.

Noul mall și clădirile de birouri integrate sunt situate central, în zona comercială și de business a orașului Brașov, pe bulevardul „15 Noiembrie”.

13 linii de transport în comun au stație în fața mall-ului, ceea ce îl face ușor accesibil din orice parte a orașului. De asemenea, de la mall se ajunge ușor în centrul istoric al orașului Brașov.

Accesul principal în mall se va face din Bulevardul 15 Noiembrie. Intrarea secundară va fi din Strada Nicolae Titulescu.

AFI Park Brașov, un mall cu terasă spre Munții Carpați

Potrivit dezvoltatorului imobiliar, la parter vor fi magazine cu haine, la etajul întâi zona de restaurante și de fast food-uri, precum și terasa de relaxare cu vedere la Munții Carpați. Terasa va putea fi folosită și pentru diferite activități sau evenimente de familie.

La etajul al doilea vor fi un cinematograf, o sală de fitness și un spațiu de entertainment.

În mall va fi și un hipermarket Carrefour, desfășurat pe o suprafață de 6.500 de metri pătrați.

afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
afi park brașov
Foto: afieurope.ro
Foto: afieurope.ro

Antreprenorul român care face 320.000 € / an după ce a pornit de la o idee simplă

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.