Actrița Oana Pellea, mesaj dur pentru politicieni: „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis și cei de la Putere”

oana pellea
Foto: Pagina de Facebook Oana Pellea

Într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, actrița Oana Pellea îi critică dur pe președintele Iohannis și pe restul politicienilor aflați la putere.

Mesajul său vine în contextul în care PNL negociază alcătuirea unui guvern cu PSD, partid despre care până recent Florin Cîțu spunea că reprezintă „cel mai mare dușman al poporului român”.

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere. Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

„Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară. M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată. Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât”, mai spune actrița.

„Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave”, își încheie ea mesajul.

Vă recomandăm și:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.