A dat în judecată poliția pentru că o agentă a intrat în casă și l-a văzut când ieșea dezbrăcat de la duș

Kirk Forbes
Kirk Forbes. Foto: Global News BC

Un bărbat din Canada a dat poliția în judecată, după ce o femeie ofițer de poliție a intrat în dormitorul lui și l-a văzut când ieșea dezbrăcat de la duș, relatează „The Independent”.

Agenta i-a spus că voia să-i dea o amendă de circulație.

Incidentul a avut loc la casa lui Kirk Forbes din Coquitlam, Columbia Britanică, în iunie 2022, potrivit Global News BC.

Forbes a povestit că tocmai terminase de făcut duș. A intrat în dormitor, unde a dat peste femeie. Aceasta a spus că face parte din Poliția Regală Călare din Canada (RCMP) și că vrea să îi dea o amendă pentru încălcarea regulilor rutiere.

„M-am simțit abuzat în propria casă. Acesta este locul unde mă simt în siguranță. Ar trebui să fie mereu așa”, a declarat Forbes pentru CBC.

Bărbatul, care a fost văzut gol de agenta de poliție, a spus că s-a simțit șocat și jenat, a spus el. După ce s-a grăbit să se îmbrace, s-a dus în sufragerie și acolo a dat peste un alt ofițer de poliție, bărbat, ce percheziționa reședința.

Polițiștii i-au spus că au bătut la ușă și au văzut că era deschisă, așa că au intrat. I-au înmânat amenda, iar apoi au plecat.

RCMP a transmis că ofițerii au intrat în casa lui Forbes după ce au considerat reședința părea „nesigură”. Forbes a susținut că nu știa de încălcarea rutieră, care a avut loc în 2021 într-o localitate aflată la două ore distanță de casa lui.

În urma incidentului, bărbatul a decis să dea poliția în judecată. El a mai spus că acum se simte anxios în propria locuință.

Forbes a susținut că a încercat de mai multe ori să obțină răspunsuri de la RCMP, însă nu a reușit, și că, într-un caz, a fost numit „tipul de la duș” de către un recepționer.

„A fost destul de deranjant să aflu că, dintr-un motiv oarecare, acest incident a devenit subiectul de discuție al secției de poliție. Nu a fost un sentiment plăcut, cu siguranță”, a mai declarat Forbes pentru CBC.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.