O tânără, după ce s-a angajat la un program de 8 ore: „Nu-mi mai rămâne timp de nimic”

O tânără din New Jersey, SUA, care a terminat facultatea de curând și s-a angajat, a început să se plângă pnetru faptul că după programul de la 9:00 dimineața la 5:00 după-amiază nu mai are energie de nimic, nici să gătească cina sau să mai iasă cu prietenii în oraș, potrivit Daily Mail.

Abia a început primul ei job full-time în domeniul marketingului, cu program de 8 ore, de la 9 la 5, şi greutăţile parcă nu se mai termină pentru Brielle. Tânăra din New Jersey, SUA, a izbucnit în lacrimi în timp ce filma un TikTok în care-şi povestea durerea. 

De când s-a angajat, tânăra spune că nu mai are nici timp, nici energie să mai aibă o viaţă socială, în afara locului de muncă, mai ales că îi ia 4 ore pe zi să facă naveta între locuinţa sa şi birou. Şi să facă duş ori să-şi pregătească cina – momente care înainte îi făceau plăcere – au devenit acum o corvoadă. 

„Nu vreau să mă plâng de job în sine, dar programul de la 9 la 5 în general este pur şi simplu nebunesc”, spune Brielle pe TikTok. Tânăra a precizat că s-a angajat după ce a trimis CV-uri şi a aplicat la sute de joburi timp de 5 luni. N-a avut de ales decât să se mute în New Jersey pentru a ajunge la biroul din New York, întrucât nu-şi permitea chirie mai aproape de sediu.

„Plec de acasă şi ajung la tren la ora 7:30 dimineaţa, iar înapoi ajung cel mai devreme la 18:15. Nu-mi mai rămâne timp de nimic”, spune ea. Ulterior, într-un alt filmuleţ, a precizat că de cele mai multe ori nu ajunge acasă până la 19:30: „Vreau să mă spăl, să mănânc şi să dorm. Nu am energie să gătesc, nici să fac sport. Sunt aşa supărată, Doamne…!”

Aceasta a adăugat că ar putea fi şi mai rău, cu toate că scenariul ideal era să poată lucra de acasă. „Ştiu că puteam să am un program mai lung, dar chiar şi aşa, când ies de la muncă afară e beznă”, spune Brielle.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.