Un scoțian și-a cumpărat o casă cu 6 dormitoare în Bulgaria pentru 3.400 de euro

Un scoțian frustrat că nu își găsește nicio variantă prin care să-și cumpere o locuință în țara natală a intrat pe eBay și și-a achiziționat o casă cu etaj și cu șase dormitoare în Bulgaria.

Rob Davies, în vârstă de 35 de ani, este originar de pe coasta de vest a Scoției și crede că a dat o mare lovitură după ce și-a cumpărat casa din Goleamo Krușevo, un sat din Bulgaria, cu echivalentul a 3.400 de euro, potrivit edinburghlive.co.uk.

Chiar dacă trebuie să investească o sumă consistentă în casă, Rob este extrem de mulțumit de achiziție. Localitatea se află la 30 de kilometri de granița cu Turcia și are o grădină de 2.000 de metri pătrați.

Cele mai mari dezavantaje sunt că baia nu are deloc mobilă și nu poate fi încă locuită pentru că nu are nici măcar ferestre.

Proprietatea ar fi fost construită în urmă cu mai bine de 100 de ani și a fost abandonată în anii 1980.

Rob este șofer livrator și recunoaște deocamdată nu știe cum va reuși să se bucure cât mai mult de noul statut de proprietar de casă în Bulgaria.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.