Veste bună pentru șoferi. Prețurile la RCA rămân plafonate până la finalul anului

șofer mașină
Foto: SplitShire / pixabay.com

Guvernul va adoptat proiectul de hotărâre care prelungește până la finalul anului plafonarea prețurilor RCA, care ar fi expirat pe 10 octombrie.

„Aprobăm astăzi și proiectul de hotărâre prin care prelungim până la finalul anului plafonarea tarifelor RCA. Este o decizie justificată, fiindcă actuala plafonare a tarifelor RCA expiră pe 10 octombrie.

Dacă nu continuăm plafonarea, vor crește tarife în cea mai nepotrivită perioadă, aceea a sărbătorilor de iarnă”, a declarat joi premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

ASF a vrut inițial să propună Guvernului prelungirea plafonării prețurilor RCA cu încă 3 luni, până la 10 ianuarie 2024, motivul invocat fiind acela de a expira toate polițele RCA ale Euroins, asigurător în faliment.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.