Fratele consilierului personal al primarului din Crevedia a primit un teren imediat după explozii. „Doarme pe o canapea, vrea să se însoare”

Primarul din Crevedia și consilierul său, Săndel Mihalache FOTO: Facebook

În prima ședință a primăriei din Crevedia după exploziile de la stația GPL, consilierii locali au votat o hotărâre prin care i se atribuie un teren fratelui consilierului personal al primarului Florin Petre.

Săndel Mihalache a declarat la Antena 3 CNN că fratele său doarme pe canapea la un alt frate și că ar vrea să se însoare, ceea ce face ca proiectul să fie o prioritate pentru Primărie.

„Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune?

El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile”, a spus el.

„Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă. Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, a continuat consilierul primarului.

Decizia aleșilor locali vine în contextul în care mai multe familii din localitate, care locuia în apropiere de stația GPL, au rămas fără case în urma deflagrației.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.