Discurs halucinant al deputatului Ghiță, de la PSD: „Fantome care ne urmărește și ne otrăvește”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Fost luptător de K1, Daniel Ghiță, în calitate de deputat PSD, a ținut primul discurs de la tribuna Parlamentului. Deputaul a vrut să lanseze un atac bătăios la adresa colegului de Parlament Mihai Polițeanu, de la USR Plus. Cel din urmă a spus că deputatul Ghiță a făcut „ca toți dracii” la dezbaterile legate de buget, în Parlament.

„Daniel Ghiță, deputat PSD (da, e deputat), face ca toți dracii prin Parlament; fără mască, cuvinte puține și idei scurte. Și lui și PSD-ului li se potrivesc cuvintele “Pumnii mei minte nu are”. A urmat stand up comedy cu Ciolacu și Firea”, a scris Polițeanu pe Facebook.

Daniel Ghiță și-a scris un discurs pe care l-a citit în Parlament. Acesta a făcut numeroase greșeli de exprimare. „Cu bună credință și speranță, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competența respectivă, dar în mod misterios ținute pe loc”, și-a început Ghiță discursul.

„Ca om politic, ca cetățean al țării mele, nu am suportat niciodată sintagma utilizată de unii oameni politici, această țară, pentru că în ceea ce mă privește dintotdeauna am gândit românește, am simțit românește și întotdeauna inima mea atunci când drapelul României a fost ridicat la Tokyo sau ori de câte ori cu toată ființa mea mi-am promovat și apărat valorile românești.

De asemenea, sunt colegi de-ai noștri din Parlament care efectiv aruncă de fiecare dată cu noroi, vorbe fără acoperire în fapte, delațiuni mizerabile, specifice fostei securități. Ce să înțelegem de aici, că aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi, sau că unii dintre noi sunt copiii foștilor securiști, care au distrus destine și vieți?”, a mai spus Ghiță.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.